Proceedy

Fremtidens løsning til den moderne advokat

Vil du med på holdet?

Karriere hos Proceedy

Interesseret?

Send en ansøgning i dag

Proceedy vokser sig større

Proceedy er under hastig udvikling, og vi har løbende brug for flere medarbejdere og kompetencer. Hvis du har lyst til at dykke ned i advokatbranchen, så tøv ikke med at kontakte os eller sende en ansøgning. Måske er det lige netop dig vi har brug for.

Måske har vi en stilling til dig

Karriere hos proceedy

Supportmedarbejder

Proceedy søger en dygtig supportmedarbejder, der kan gøre vores support til den absolut bedste for vores kunder. Brænder du for at skabe løsninger og gode oplevelser for kunder, når der opstår problemer, og har du styr på hvordan god support skal bygges op? Så er det måske dig vi leder efter!
Ansøg

Backend Udvikler

Proceedy søger en UI backend udvikler - så brænder du for at samarbejde med vores product owner og et internationalt udviklingsteamom at fintune Proceedy og udvikle den gode kunderejse, så er denne stilling noget for dig.
Ansøg

Uopfordret ansøgning

Hos Proceedy søger vi altid dygtige medarbejdere til mange forskellige opgaver, så hvis du er interesseret i advokatbranchen, brænder for at udvikle intuitive løsninger, eller på anden måde har motivation for at hjælpe advokater med at blive mere digitale, så er du meget velkommen til at sende os en ansøgning!
Ansøg

Interesseret i en stilling hos Proceedy?

Send os dit CV og en motiveret ansøgning

Nysgerrig på fremtidens digitale advokatbranche?

Kontakt os og hør mere

Find os her

Kontakt

Sociale medier