Nyheder

EG A/S og Proceedy ApS indgår partneraftale

EG Legal, der leverer softwareløsninger til advokater og legal professionelle i Danmark, har netop indgået en partneraftale med startup virksomheden, Proceedy ApS.

Aftalen betyder at EG Legal kan tilbyde IT-løsningen, Proceedy Timeline, til eksisterende og nye kunder. EG Legal udvikler, i samarbejde med Proceedy, integration mellem deres advokatsystemer og Proceedy Timeline, og brugerne vil dermed opleve en smidig og enkel arbejdsgang i forbindelse med at danne overblik i juridiske sager.

Proceedy ApS er en SaaS (Software as a Service) startup virksomhed fra Aarhus, der udvikler IT løsninger der understøtter arbejdet med at danne overblik og struktur i forberedelsen af juridiske sager. Brugervenlighed og høj sikkerhed er blandt de vigtigste elementer i Proceedy Timeline. Løsningen er hostet hos Netic A/S i Aalborg og overholder de høje compliancekrav der er forbundet med at håndtere følsomme oplysninger.

Vi ser frem til at samarbejde med EG Legal, der er førende leverandør af IT-løsninger til advokatbranchen i Danmark, siger Anders Juul, direktør for Proceedy ApS.

EG Legal har, ifølge Manager Henrik Smedegaard, med dette samarbejde udvidet porteføljen med en løsning der understøtter fleksibilitet og brugervenlighed i en travl hverdag med stadig flere komplicerede sager hos danske advokater og jurister. Proceedy er en spændende virksomhed, som vi glæder os til at samarbejde med.

Find os her

Sociale medier

Nysgerrig på fremtidens digitale advokatbranche?